Laura Stone

Laura is afgestudeerd in piano en compositie aan de Indiana University School of Music (1976). Zij woont in Deventer waar ze T’ai Chi- en pianoles geeft. Nieuw in haar leven is het vrij improviseren: onbevangen en direct.

Spontane componeren – Muziek van het moment
Deze ontwikkeling in mijn pianospel en muziek maken is voor mij wonderbaarlijk. Vanuit mijn klassieke muziek opvoeding als pianist, mijn ervaring als componist tijdens mijn studie op het conservatorium en door het samenspel met Veronika Simonett en anderen komt deze onbevangen creatieve geest tot leven.

Concerten, Recepties, Feesten
Sinds 1999 treed Laura op met haar klassieke muziek spel. Formeel op podium en als achtergrond muziek bij recepties en feesten. Allebei doet ze met genoegen. Klassieke muziek gespeeld ook in het levende moment!