herfst nieuwsbrief

Beste lezer,

DSC03059_3De twee pianorecitals die ik in mei van dit jaar heb gegeven zijn erg goed bezocht! Mijn dank gaat uit naar alle bezoekers.

Tot mijn grote blijdschap is er honderd euro overgebleven die aan TOF (Talent Ontwikkeling Fonds) Deventer is gedoneerd. Op 4 oktober 2013 vindt de lancering van deze organisatie, ter ondersteuning van jong talent met onvoldoende middelen, plaats in de Deventer Schouwburg. Interesse of een potentiële aanmelding ? Zie verder op www.tofdeventer.nl

In de Rococozaal bij de zeer gastvrije Károly en Roely Szekeres speelde ik in een beeldschone omgeving op een piano van de gebroeders Glaser Roda, gereviseerd door Gerhard Nijkamp, Deventer. Zoveel stilte in het midden van de stad, uitzicht op een mooie stadstuin en een overheerlijke lunch verzorgd door de familie Szekeres.

AfbeeldingOok de recital op de T.G. Gibsonstraat is goed bezocht. Ik speelde op de Mason-Hamlin vleugel die mijn oma van mijn opa kreeg als huwelijkscadeau in 1921. Deze is prachtig gereviseerd door Gebroeders Kobald, Apeldoorn in 2002.

Mijn doel is het hart van de muziek delen; dat mijn pianospel een uitnodiging mag zijn om mee te gaan in het samenspel tussen ons, de muziek en de klankwereld van de piano.

Verder leeft de wens in mij om bij te dragen aan de (muziek-)studie van ieder met het verlangen heeft muziek te maken en in het bijzonder het steunen van jonge talenten. Door pianoles, concerten en workshops.

DSC03087In de aankomende winter worden er een aantal lunchconcerten met optionele lunch gepland in de Rococozaal. In het voorjaar volgen andere optredens.

Ik zie er naar uit jullie daar te verwelkomen en ontmoeten.

Muzikale groet,
Laura Stone

P.S. Voel je alsjeblieft vrij deze nieuwsbrief te delen met anderen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het bijwonen van de concerten of in mijn andere muziekactiviteiten via deze link. 

IMG_3459_3

 

 

Reageren gesloten.